Pogoji poslovanja

Spletna stran eTurist.si, deluje kot oglaševalec partnerskih strani. Spletna stran vam ponuja podroben opis različnih storitev, kot jih najdete na spletni strani. Spletna stran eTurist.si oglašuje naslednje partnerske programe: iskalnik letalskih kart (travelpayouts.com) in iskalnik hotelov in drugih nastanitev (travelpayouts.com) v nadaljevanju partnerske strani.

Ko stranka želi opraviti rezervacijo na eni izmed zgoraj navedenih partnerskih strani, bodo preko iskalnikov, preusmerjeni na stran partnerja, kjer bodo opravili rezervacijo do konca. Spletna stran eTurist.si ni odgovoren za opravljene rezervacije, ki jih stranka opravi na partnerski spletni strani, saj spletna stran eTurist.si le oglašuje njihove storitve.

Za vsa podrobnejša vprašanja glede storitev partnerskih strani, se obrnite na kontakte navedene na posamezni partnerski strani. Vse rezervacije, ki jih stranke opravijo preko naše spletne strani, so v domeni partnerske strani, kjer je stranka opravila rezervacijo. Za vsa podrobnejša vprašanja glede storitev partnerskih strani, se obrnite na kontakte navedene na posamezni partnerski strani. Spletna stran eTurist.si je namenjena zgolj v zabavne namene.

Stranka naj pred rezervacijo, vedno prebere pogoje poslovanja, ki veljajo na ponudnikovi spletni strani, kjer opravlja rezervacijo, saj spletna stran eTurist.si ne odgovarja za kakršnekoli napačne rezervacije in druge težave, ki so nastale v postopku rezervacije.

Rezerviraj letalsko karto.